Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 25 de de gener del 2016 | 12:46
Notícia · Cultura

L'editorial Moll remprendrà la seva activitat

Fa aproximadament un any l'Editorial Moll anunciava que tancava les seves portes.  En canvi, ara sembla que l'expresident de l'Obra Cultural Balear, Toni Mir i un grup d'epresaris han adquirit el seu fons editorial i remprendran l'activitat d'aquesta segons publica dBalears.

El projecte editorial donarà continuïtat al Diccionari Català - Valencià - Balear, a l'edició de les Obres Completes d'Antoni Maria Alcover, Francesc de B. Moll i Gabriel Alomar; a l'Edició Crítica i a l'edició popular de les Rondaies Mallorquines, i es faran reedicions de llibres del catàleg adquirit.
Presideix l'associació, amb seu a Palma, l'economista català Francesc Homs i Ferret, molt vinculat a Mallorca, i també són socis fundadors Isidor Marí, Antoni Mir, Miquel Àngel Casasnovas i Miquel Àngel Llauger.

L'editorial mallorquina Moll va ser fundada el 1934 pel filòleg Francesc de Borja Mollcom a continuació de l'obra cultural que va iniciar el 1896 Antoni Maria Alcover i Sureda. Entre d'altres iniciatives, el 1962 va acabar el Diccionari català-valencià-balear(10 Volums), inventari exhaustiu de la Llengua Catalana, i el 1953 va promoure la Biblioteca Raixa.
La presentació oficial es farà el dia 3 de febrer al Gran Hotel de Palma.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat