Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 24 de de febrer del 2016 | 11:46
Notícia · Cultura

Per què hem guanyat? de Francesc-Marc Álvaro

El sobiranisme català ha guanyat les eleccions del 27-S. El periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro ens revela amb aquesta obra  la part oculta, la cuina i la rerebotiga d'una gran aventura col·lectiva. Observador privilegiat de la sorprenent transformació social i política que ens ha portat fins aquí, ens explica els pactes, les negociacions i les maniobres

que tenien lloc mentre es configurava l'equilibri de forces i l'estratègia del nou front sobiranista, així com les reaccions i les jugades dels altres actors. Ens dóna les claus d'un triomf electoral no exempt d'embolics, incerteses i dificultats que, en alguns moments, va semblar improbable.  

Aquesta obra sorgeix d'un dietari personal fet d'anàlisi, reflexions i diverses informacions essencials -fins ara inèdites- per entendre què va passar durant els 127 dies que transcorren entre les eleccions municipals del 24 de maig i els comicis al Parlament del 27 de setembre. Heus ací el relat d'unes setmanes emocionants, viscudes entre el neguit i la il·lusió, conscients que érem testimonis i alhora protagonistes d'un canvi irreversible del nostre país i de la nostra societat.

El compte de twitter del llibre: @hemguanyat

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat