Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de març del 2007 | 16:09
Notícia · Desenvolupament

La casa d?Al Gore podria gastar vint vegades més energia que la mitjana dels Estats Units


L’exvicepresident dels Estats Units i excandidat a la Casa Blanca, Al Gore, s’ha convertit des de fa temps en el cap més visible de la lluita contra el canvi climàtic al planeta, fins al punt que la seva tasca fou reconeguda diumenge passat recollint un Òscar de Hollywood pel documental "Una veritat incòmoda", que tracta sobre aquesta temàtica.
Ara, el Center for Policy Research de Tennessee ha calculat que la casa d’Al Gore, situada a un barri de Nashville, té un consum mitjà de 221.000 quilovats per hora en un any, quan la mitjana nord-americana és de 10.656 quilovats per hora. Seria, per tant, vint vegades superior, originada en bona part pels moderns mecanismes dels quals disposa la casa i que el porten a pagar factures d’electricitat de 1.026 euros mensuals. Drew Johnson, que és qui ha fet públiques les dades, respecta que una persona pugui gastar-se tants diners amb electricitat, però denuncia la incoherència d’Al Gore per no complir amb les mesures d’estalvi energètic que reclama arreu com a solucions al canvi climàtic.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat