Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de d'abril del 2007 | 17:15
Notícia · Desenvolupament

La Setmana de TV3, dedicada al canvi climàtic


Els informes de l'IPCC (Grup Internacional del Canvi Climàtic) han posat en primer pla aquest fenomen. Per això, sembla molt oportuna la inicitiva de TV3 de dedicar al canvi climàtic la Setmana d’aquest any. La Setmana de TV3 té com objectiu conscienciar els espectadors sobre un tema determinat. Se celebra des del 2001 i entre altres temes ha estat dedicada a la violència domèstica, l’Àfrica, els mestres i l’alimentació. Enguany, porta el lema “Camviem-ho. Encara hi som a temps”, que fa incís en un dels missastges que es volen transmetre a l’opinió pública: el canvi climàtic és un fenomen que ja ha començat i que pot tenir efectes molt greus, però és possible actuar per aturar-los, desaccelerar-lo o per poder-nos-hi adaptar i això és responsabilitat de tots.

El tema apareixerà a d’una manera o altre a tots els programes –fins i tot a Ventdelplà hi haurà una referència. S’emetrà un especial el dimecres i cada dia, després del Telenotícies Vespre, apareixeran uns gags de l’equip de Polònia, on el característic humor del programa situarà els diversos polítics en l’horitzó d’una Catalunya que, el 2050, hauria patit canvis molt importants.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat