Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de febrer del 2007 | 16:17
Notícia · Desenvolupament

València torna a reivindicar el transvasament de l?Ebre


València va tornar a reclamar aquest cap de setmana el Pla Hidrològic. Ho va fer en unes jornades organitzades per la Fundación Agua y Progreso. Aquesta vegada, els dirigents del PP valencià, defensors del projecte, han trobat l’ajut en diversos científics i experts internacionals en gestió de l’aigua. Per exemple, el catedràtic de Ciències Ambientals i professor de la Universitat de Princeton, guardonat amb l'Stockholm Water Prize el 2002, el veneçolà Emilio Rodríguez Iturbe, va argumentar que el transvasament és "viable" i que podria fer-se “en els nivells hídrics considerats".
Aquesta opinió va animar al president de la fundació, José Alberto Comos, a exposar que a l’Estat espanyol "ha de prevaler el concepte d'hidrosolidaritat defensat per l'ONU". El conseller d'Agricultura de la Generalitat Valenciana, Juan Cotino, va ser l’últim dels participants a la jornada a defensar la necessitat i viabilitat del transvasament de l'Ebre. Ho va fer a la clausura de l’acte, dient que "tots els experts internacional li recorden al Govern central que l'única solució per solucionar la nostra sequera és el Pla Hidrològic Nacional".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat