Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 28 de de març del 2008 | 18:50
Notícia · Desenvolupament

Els opositors a la MAT tornaran a sortir al carrer diumenge


Tot i que amb el començament de les obres de la Línia de Molt Alta Tensió es vulgui donar la imatge que tot està "dat i beneït", des de les plataformes opositores tenen molt clar que encara és possible aturar la infraestructura elèctrica. I estan disposats a lluitar per aconseguir-ho fins l'últim moment.

Després de la històrica manifestació de Perpinyà de fa unes setmanes -una de les més grans que es recorden a la capital del Rosselló- ara és el torn de Girona. La capital de l'Onyar aplegarà milers de persones d'ambdues bandes dels Pirineus, així com també d'arreu dels Països Catalans, doncs ja han confirmat la seva assistència algunes de les plataformes ecologistes que qüestionen l'actual model energètic arreu del territori.

S'espera que aquesta marxa sigui també massiva, tant pel ressò que el tema ha tingut darrerament com per la quantitat d'entitats socials, associacions culturals, cíviques, sindicats i partits que si han adherit i han cridat a participar-hi. També s'han organitzat autobusos des de diferents pobles i ciutats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat