Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de setembre del 2013 | 18:38
Notícia

El pacte de govern insta a la celebració del referèndum el més aviat possible

Després de la celebració de la impecable Via Catalana els partits polítics que conformen el pacte de govern, CiU i ERC, no deixen cap ombra de dubte sobre la consulta per la independència.  

Barcelona · "És molt senzill aclarir dubtes sobre les majories: el mecanisme són les urnes.  Això, a l'Europa del segle XXI,  es diu democràcia. És la manera ràpida d'esbrinar què representa i què vol cadascú". Així de clar s'ha mostrat el secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, després de la Diada més transcendent del país.

"És l'hora de la política, els ciutadans volen passar de cridar independència a votar independència" ha sentenciat Rull. Per la seva banda, la secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha reconegut la "fantàstica feina" de l'ANC i dels voluntaris que van permetre una mobilització de centenars de milers de ciutadans com ha estat la Via Catalana i ha dit que ERC està "al servei dels catalans que volen votar i volen decidir viure en un país lliure".

Rovira ha concretat, amb tot, que Esquerra pressionarà per a què la consulta pugui esdevenir-se "abans de dos mesos". "Esquerra Republicana treballarà per assolir totes les demandes de la ciutadania" ha dit Rovira.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat