Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 3 de de juny del 2008 | 18:41
Notícia · Esport

Ara la selecció


L'onada criminalitzadora de la fiscalia espanyola sembla no tenir aturador. Això o que amb la crisi de la construcció ja no li queden casos de corrupció i es pot dedicar a investigar si hi ha "indicis de delicte" en el partit que van jugar les seleccions catalana i basca el passat 29 de desembre a Bilbao. El que com ha mínim se'ls ha de reconèixer és que imaginació en tenen.


En aquest cas el delicte seria altre cop "ultratge a España" i s'investigaria arran d'una denúncia del grupúscul ultra Alternativa Española (AES). El partit feixista va demanar a l'Audiència Nacional espanyola que intervingués i aquesta ho va traspassar a l'Audiència Provincial de Biscaia, la Fiscalia de la qual trobat "indicis de delicte" i ha procedit a "incoar les diligències prèvies" per un delicte d'ultratge a Espanya tipificat a l'article 543 del Codi Penal.

Encara no se sap si pretén fer declarar tot el públic assistent o només els jugadors.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat