Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de juliol del 2008 | 18:35
Notícia · Esport

Joan Laporta rep l'agraïment i l'escalfor del món de la cultura


En un acte que ha omplert de gom a gom el saló de l'Hotel Majèstic de Barcelona, periodistes, historiadors, escriptors, actors i altres personalitats del món de la cultura han coincidit ha donar suport a Joan Laporta de cara a la moció de censura que els socis del Barça votaran aquest diumenge 6 de juliol. Entre els presents hi ha destacat Mossèn Ballarín, Anton Maria Espadaler, Isabel Clara-Simó, Joel Joan, Xavier Sala-Martín, Borja de Riquer, Jordi Tardà, Magda Oranich, Vicent Sanchis, Vicent Partal, Salvador Cardús,  Pep Munné i Ferran Requejo.  

Durant l'acte s'ha glossat la figura i la feina de Laporta, Salvador Cardús fins i tot ha reconegut que "em vaig fer soci del Barça amb en Joan Laporta" qui "ha volgut reconciliar el club amb el país" i Vicent Sanchis ha demanat el vot negatiu per mantenir "el millor Barça dels darrers anys i un president amb gran categoria personal i humana". L'escriptora Isabel Clara Simó va destacar la "gran sensibilitat " de Laporta pels Països Catalans.
El mateix Laporta ha tancat l'acte assegurant que "l'exercici del poder no ens farà renunciar mai als nostres ideals, al nostre catalanisme" i ha acabat citant el famós poema de Salvador Espriu Assaig de càntic en el temple.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat