Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de d'octubre del 2008 | 14:17
Notícia · Esport

Catalunya s'endú el Mundial de futbol sala femení

Barcelona · La selecció catalana femenina de futbol sala s'ha proclamat campiona del món després d'imposar-se a Galícia a la final del Mundial que organitza l'Associació Mundial de Futsal (AMF). L'edició d'enguany s'ha dut a terme a Reus i ha comptat amb la participació de seleccions com ara Rússia, Colòmbia o Austràlia. En aquest esport, les seleccions catalanes gaudeixen d'un ple reconeixement ja que la Federació Catalana de Futbol Sala està integrada dins l'AMF, entitat que s'organitza paral·lelament a la FIFA ja que defensa que el futbol sala és una disciplina pròpia diferenciada al futbol.

Durant tota la setmana, els diferents combinats s'han enfrontat entre ells i han ofert un gran espectacle que ha culminat amb una final apassionant on Catalunya ha trencat els pronòstics previstos i s'ha imposat per 4 a 0  l'equip gallec. De fet, el campionat celebrat a Reus és el primer que des de l'AMF s'ha dut a terme i per tant, es pot dir que Catalunya s'ha convertit en el primer país que ha guanyat aquesta competició. Un de les claus per poder fer aquest espectacle ha estat la bona predisposició tant de l'Ajuntament de Reus com de la Secretaria d'Esport de la Generalitat.  

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat