Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 16 de de maig del 2008 | 17:57
Notícia · Esport

Kelme haurà de pagar 49.608 euros a Oleguer Presas per rescindir-li el contracte


En una sentència totalment impecable, la jutgessa de primera instància número cinc d'Elx ha obligat a Kelme a indemnitzar al jugador del Barça Oleguer Presas 49.608 euros més els interessos per rescindir-li unilateralment el contracte. Els fets es remunten al febrer de l'any passat, quan el futbolista va publicar l'article 'La bona fe' al setmanari Directa on denunciava l'actitud del Govern espanyol respecte a la situació de De Juana Chaos i altres casos judicials. La magistrada assegura que les opinions d'Oleguer no perjudiquen la marca i que no poden motiva la rescissió. La quantitat correspon a la que Oleguer havia de rebre a canvi de donar la seva imatge a la firma esportiva, però només va cobrar la part proporcional del contracte signat de l'1 de juny al 30 de juny de 2006.

Arran de la decisió de l'empresa, es va obrir la campanya 'Kelme m'ha perdut com a client' en suport d'Oleguer Presas, a què es van adherir 18.172 internautes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat