Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 18 de de desembre del 2007 | 17:30
Notícia · Esport

Una part dels ingressos del Barça-Madrid, per la Federació Llull


El Futbol Club Barcelona ha signat aquest dimarts un acord amb la Federació Llull, que aplega Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià i Obra Cultural Balear, per tal de potenciar la llengua i la cultura dels Països Catalans. La primera acció d’aquest acord serà ja aquest cap de setmana i es traduirà en la donació a la federació d’una part dels beneficis del partit que diumenge enfrontarà el Barça i el Madrid de futbol.
Segons informen les entitats culturals, l’objectiu de l’acord és “contribuir a la promoció de la cultura catalana arreu del territori lingüístic català”. De fet, la Federació Llull, a més de dur a terme actes culturals, engega programes de cohesió social, fomenta la participació ciutadana, treballa per la normalització de la llengua catalana i les lletres del territori català. I amb l’objectiu últim d’un “futur compartit per als Països Catalans”.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat