Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de maig del 2008 | 13:29
Notícia · Esport

Els catalans Xavi Aymar i Xavi Arias fan l'Everest


L'expedició dels catalans Xavi Aymar i Xavi Arias, del barceloní Club Excursionista de Gràcia, ha arribat a les 11h 15min d'avui al cim de l'Everest, de 8.848 m, segons ha informat el president del club català Francesc Sanahuja. El cim se suma a l'iniciativa 100 anys - 100 cims organitzada per la Comissió del centenari de l'estelada. "Som al cim!!! No ha estat fàcil després de tots els entrebancs i dificultats que hem tingut, per fi ho hem aconseguit, estem al cim més alt de la terra, del món i ja no podem anar més amunt... Moltes gràcies a tota la gent que heu cregut en nosaltres i ens heu ajudat a fer realitat aquest somni, a tots els espònsors, els collaboradors, la família, els amics i les amigues. Moltes gràcies de debò. Ara però, som conscients, que encara ens queda molt i que arribar al cim no ho és tot, hem de començar el descens i fins que no arribem al Camp Base no ho celebrarem del tot", aquest és l'apassionat missatge dels expedicionaris que recollia el blog d'un d'ells.

La iniciativa de pujar el mític cim compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i vol commemorar el 85è aniversari del Club Excursionista de Gràcia tot fent un 8.000.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat