Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 29 de de març del 2005 | 00:00
Notícia · Esport

Els jugadors catalans d'hoquei tornen a guanyar un torneig internacional amb la samarreta espanyola

Hi ha coses que per desgràcia no canvien. Aquest cap de setmana, els jugadors catalans d’hoquei patins han tornat a guanyar un torneig internacional amb la samarreta espanyola. En aquesta ocasió ha estat el torneig internacional de Montreux, a Suïssa, en què l’equip íntegrament català es va imposar a la final a Portugal. Es dóna la circumstància que en l’edició del torneig de l’any passat, tot i rebre invitació, Catalunya no hi va poder participar per culpa del boicot espanyol.
Tot i que dels deu jugadors seleccionats no n’hi havia cap que hagués guanyat el mundial B a Catalunya, podrien ser seleccionats igualment per Catalunya en cas que finalment la nostra selecció obtingués l’oficialitat. El jugador del Barça, Sergi Panadero, que va marcar un dels gols a la tanda de penals de la final, va assegurar que els jugadors que han anat a Suïssa estan esperant un acord entre les federacions catalana i espanyola perquè tenen ganes de veure competir Catalunya internacionalment i poder triar amb quina selecció volen jugar. Mentrestant, però, les negociacions que entre les federacions de patinatge i els governs de Catalunya i Espanya continuen encallades.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat