Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de desembre del 2015 | 10:49
Notícia

Esquerra Republicana presenta el lema per les eleccions del 20D, 'Som República. Defensem el teu vot'

ERC ha presentat en un acte de precampanya el que serà el seu lema: "Som República. Defensem el teu vot". El seu cap de llista  a les eleccions del 20 D, Gabriel Rufián, ha explicat que 'el lema de campanya respon a la tasca que anem a fer a Madrid, no anem a fer política parlamentària a l'ús, anem a defensar

el vot de dos milions de catalans, a defensar el mandat democràtic del 27S perquè vam decidir, ens vam comptar, hem guanyat, i som República'.

En la mateixa línia s'ha expressat el número 2 de la candidatura,
Joan Tardà, que ha insistit que 'el 20D tothom a les urnes a reblar el clau del 27S. Si tot va bé posarem oli als coixinets de casa nostra. El que estem fent no és fàcil, els que ens van precedir no només van patir molt més sinó que els va costar més aconseguir molt menys,van lluitar molt sense somniar tan sols arribar on hem arribat nosaltres. Res de defalliments ni autocomplaences el 20D tothom a votar, els republicans volemguanyar i no volem que la majoria sigui per a Ciudadanos, hem de defensar el vot de Catalunya'.

Sobre la rapidesa amb què el TC està valorant les al·legacions presentades pel govern català a la suspensió de la declaració d'inici del procés d'Independència feta pel Parlament, Rufián ha dit que 'no és cap notícia, no ho és que un tribunal presidit per un ex-militant del PP faci judicis polítics i per interessos polítics'. Tardà ha afegit que 'era necessari presentar aquestes al·legacions, i tant, cal fer servir totes les eines, més per posar en contradicció un tribunal instrumentalitzat, deslegitimat, corromput de les seves funcions. Per guanyar la batalla política, cal guanyar també la batalla ideològica i ara molts més catalans comprenen que el TC està absolutamentdeslegitimat'.

Campanya arreu del país i a les xarxes

També s'ha  presentat l'agenda de campanya que portarà els candidats arreu del país i que, com ja és costum establert al partit es finança a dèficit zero amb una previsió molt ajustada entre els resultats que s'era obtenir i la despesa que es destina a la campanya. La xifra global del pressupost és aproximadament 1.500.000 €, amb 800.000 que corresponen a la tramesa electoral i uns 650.000 a la despesa de campanya. La campanya comença a Cornellà, ciutat de Joan Tardà, i acaba a Sabadell on viu el cap de llista, Gabriel Rufián.

ERC fa un cop més una aposta forta per la campanya 2.0 com a partit català que té més seguidors a la xarxa i amb més influència, i els tercers en l'àmbit estatal. Es vol mantenir aquest lideratge envers els altres partits. Es farà seguiment i retransmissió dels actes molt basada en el vídeo perquè la imatge ja és avui dia a les xarxes el 80% del contingut.S'introdueix l'ús de Periscope en vídeos curts a twitter. Una tasca possible gràcies a més de 1000 activistes a la xarxa que ajuden a fer que tots els missatges que s'emeten arribin a ser tendència

Els vídeos virals també seran una eina de gran difusió. Avui s'ha presentat un vídeo biogràfic sobre el cap de llista, Gabriel Rufián que porta per títol 'La diversitat és la nostra força' i es pot visionar a https://www.youtube.com/watch?v=wQkdFA0PmQk



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat