Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de de novembre del 2011 | 19:13
Notícia · Euskal Herria

Gara publicarà aquest divendres la primera entrevista a ETA després de dir que deixa les armes

"El desarmament és a l'agenda i ETA està disposada a adoptar compromisos". Aquest és el titular que ha filtrat el diari basc de l'entrevista que publicarà demà.

El diari Gara ha anunciat a través d'una piulada a la xarxa Twitter que demà divendres publicarà la primera entrevista a l'organització terrorista ETA després que aquesta anunciés el final definitiu de la seva activitat armada el passat 20 d'octubre. La publicació d'aquesta primera entrevista doncs, tindrà lloc en l'equador de la campanya electoral per a les eleccions al Congrés i al Senat del pròxim 20 de novembre i també coincidirà amb el dia en què les víctimes celebren la segona edició de l'anomenat Dia de la Memòria.

La capçalera ha avançat un dels titulars de l'entrevista: "El desarmament és a l'agenda i ETA està disposada a adoptar compromisos".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat