Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de febrer del 2013 | 17:33
Notícia · Euskal Herria

Les bases de Sortu proposen a Arnaldo Otegi com a secretari general

Hasier Arraiz, parlamentari d'EH Bildu a la cambra de Gasteiz, és el candidat de las bases del nou partit a ocupar la seva presidència.

Barcelona · Les bases de Sortu han escollit de manera majoritària aquesta setmana Arnaldo Otegi com a candidat per accedir a la Secretaria general de la nova formació de l'esquerra abertzale, Sortu.

Pel moment, l'empresonament d'Otegi a la presó de Logronyo fa impossible la seva elecció de manera que el partit ha avançat que el seu lloc a la secretaria de Sortu queda vacant fins que Otegi pugui incorporar-s'hi.

La llista de Sortu, doncs, està composta per Idoia Aiastui, com a responsable d'Organització interna; Joan Joxe Petrikorena, en Comunicació, Marisa Alejandro, Finances i Maite Ubiria, en Relacions Internacionals.

Hasier Arraiz, de 39 anys, va ser membre de la Taula Nacional de Batasuna i actualment és parlamentari d'EH Bildu a la cambra de Gasteiz, després de ser elegit com a segon candidat en la llista que encapçalava Betlem Arrondo. Les altres quatre persones també compten amb una dilatada trajectòria en diferents responsabilitats dins de l'esquerra abertzale.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat