Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 21 de d'octubre del 2011 | 16:32
Notícia · Euskal Herria

Patxi López anuncia una ronda de contactes amb tots els partits per "analitzar la situació que s'obre a Euskadi"

El Lehendakari ha afirmat que es reunirà amb els seus predecessors en el càrrec -Ibarretxe, Ardanza i Garaikoetxea- per utilitzar "el seu coneixement i experiència".

El lehendakari Patxi López ha anunciat aquest divendres la convocatòria d'una ronda de contactes amb tots els partits, inclosa Bildu. "Vull comunicar-los que vaig a convocar, de forma immediata, una ronda amb tots els partits i coalicions amb representació institucional per analitzar la situació que s'obre a Euskadi després d'aquest comunicat, buscar la màxima unitat davant el nou temps i acordar els passos que ens portin a recórrer el camí que tenim per davant ", ha dit el lehendakari.

El Lehendakari ha afegit que és necessari abordar aquesta nova etapa "amb responsabilitat i intel·ligència", i ha apostat per "mirar el futur", però "amb memòria clara que ens recordi l'horror viscut perquè no es torni a repetir mai més".

Acabat d'arribar dels EUA, una mica precipitadament, com si no s'esperés per res el contingut del comunicat d'ETA (pretenia passar el cap de setmana a Nova York amb la seva dona), Patxi López, envoltat de tots els seus consellers i lluint tots ells un pin amb la imatge de la planta sempreviva (símbol de les víctimes del terrorisme), ha anunciat, a més, que es reunirà amb els lehendakaris anteriors, Carlos Garaikoetxea, José Antonio Ardanza i Juan José Ibarretxe, per intercanviar impressions i utilitzar "el seu coneixement i experiència" .

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat