Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de novembre del 2015 | 13:19
Notícia

Editorial: Un mandat de 72 diputats vol un acord: Coincidències i complicitats

En la segona sessió d'investidura tampoc s'ha aconseguit l'objectiu d'investir el candidat de Junts Pel Sí, l'actual president en funcions Artur Mas. Per això, el proper diumenge l'ANC ens convoca a tots a manifestar-nos davant del Parlament per a instar a la nostre classe política a arribar a un acord el més ampli possible.

La bona gent del sobiranisme que s'ha mobilitzat reiteradament en els darrers anys comença a mostrar un gran cansament i un cert desconcert i ja no admet les explicacions del passat ( que si en té la culpa el president Mas, el seu entorn, ERC o la CUP). La gent no fila tant prim. Va votar per avançar cap a la independència nacional i aquell que no ho entengui ho pagarà electoralment  o més greu encara fent-nos perdre la oportunitat històrica que tenim al davant.

Comença a estendre's també la percepció que caldrà una nova convocatòria electoral. Des de Tribuna veuríem aquest fet com un gran error de conseqüències imprevisibles per a tothom.

Fem possible doncs un acord. Tothom i ningú en té la culpa del que està passant. La nostra debilitat és no tenir sentit d'estat. Tres-cents anys de subordinació passen factura. Ara estem aquí perquè encara no hem sigut capaços de desconnectar de l'imaginari polític espanyol.

Desconnectem d'una vegada per totes. Fem-ho ja amb coincidència i complicitat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat