Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 6 de de juliol del 2012 | 17:16
Notícia · Illes Balears

Tot a punt per a "Enllaçats per la música", concert reivindicatiu a favor del català

"Enllaçats per la música" tendrà lloc avui, divendres 6 de juliol, a partir de les 17 hores a la plaça Espanya de Palma, i comptarà amb la participació de 41 grups i artistes, que es banyaran d'aquesta manera a favor de la llengua pròpia.

Redacció: Tribuna Mallorca · Davant els atacs que rep el català per part del Govern Bauzá, un col·lectiu de persones i de músics en defensa de la llengua pròpia ha organitzat "Enllaçats per la música", un acte que també compta amb el suport de Músics per la llengua, Joves de Mallorca per la Llengua, OCB i STEI-intersindical.

Els grups participants, de manera altruista, actuaran 20 minuts cadascun. El concert durarà des de les 17 hores de divendres a la 1 hores de dissabte i serà presentat pel periodista Pere Sánchez. Tots els grups seran mallorquins, amb l'excepció de la formenterera Maria Cardona, que hi serà acompanyada pel guitarrista Miquel Brunet.

Els horaris aproximats del concert, si no hi ha canvis de darrera hora, seran els següents: Entre les 17.00 i les 19.00 hores hi actuaran Agustí Baró, Al-Mayurqa, el Circ bover, Cucorba, Muntaner duo,Torrat i bullit i Trencaclosques. Clourà les actuacions d'aquest bloc un cercavila amb més de 200 persones pertanyents a les batucades Binicada de Binissalem, Llucmajor, Batucada infernal de Porreres, Santa Maria, Saravá de Bunyola i Salbatucada de Ses Salines. A les 19.00 hores està previst un parlament a càrrec d'Antònia Lladonet, organitzadora d'"Enllaçats per la música".

Entre les 19 hores i les 21 hores hi haurà el segon bloc, amb les actuacions d'Anegats, Lluci Villalonga, Ocults, Sonadors dels Vuit Vents, Suasi, Tiu i Tomeu Quetgles. Entre les 21.00 i la 1 hores, tendrà lloc el tercer bloc, amb Cap Pela, Eima, Eskasos, Joan Miquel Riera, L'équilibriste, Miquel Brunet i Maria Cardona, No tots els àngels tenen ales, Nua, Pere Janer, Oprimits, Rebentat de cassalla i Si tot va bé.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat