Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 10 de de febrer del 2014 | 16:48
Notícia

Òmnium reparteix 100.000 fulls volants als transports públics

Mig miler de voluntaris de la campanya "Un país normal" d'Òmnium Cultural donaran al llarg d'aquesta setmana fulletons amb el lema '9N. És normal que responguem quan per fi ens pregunten'. La campanya se centra, aquest cop, en l'àmbit dels transports públics.

Barcelona · Una seixantena de municipis catalans viuran aquesta setmana una de les fases de la mega campanya "Un país normal" d'Òmnium Cultural, que busca adhesions pel sí al referèndum.

L'entitat repartirà des d'avui i fins dissabte vinent 100.000 fulls volants amb el lema '9N. És normal que responguem quan per fi ens pregunten' als transports públics dels municipis escollits.


L'acció massiva tindrà lloc en boques de metro, a les estacions de tren i a les estacions d'autobusos, amb l'objectiu de fer arribar a tothom l'argumentari favorable al dret a decidir i consolidar la consulta del 9N en l'imaginari col·lectiu.


En el cas de Barcelona, un centenar de voluntaris agrupats en diversos torns també difondran lemes com: "És normal que un país decideixi la seva educació", "és normal no haver nascut aquí i demanar la independència" o bé "és normal que la gent pugui dir el que pensa", per combatre els arguments de la por i enfortir la majoria social favorable a la celebració de la consulta del 9 de novembre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat