Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 25 de d'octubre del 2012 | 17:17
Notícia

La petita i mitjana empresa catalanes empenyen cap a l'Estat propi

El 66,8% dels empresaris de la patronal de la petita i mitjana empresa (Pimec) estan a favor de la independència de Catalunya, un percentatge tres vegades superior als partidaris d'un estat federal (21,1%).

El president de Pimec, Josep González. FOTO: Cèlia Atset.

Font: ACN · El 66,8% dels empresaris de la patronal catalana de la petita i mitjana empresa (Pimec) es mostren clarament a favor de la creació d'un Estat català, segons ha informat la mateixa Pimec a un estudi que ha presentat aquesta setmana a la premsa.

El 21,1% dels empresaris de petites i mitjanes empreses a Catalunya, segons l'estudi, són partidaris de la creació d'un estat federal, mentre que només un 12,1% prefereixen continuar com a comunitat autònoma. De l'estudi també se'n desprèn que un 81,5% creu que una Catalunya independent seria econòmicament viable i un 82,4% es mostra a favor de l'aprovació per part del Parlament de la proposta de promoure una consulta sobre l'autodeterminació.
Un 81,5% creu que una Catalunya independent seria econòmicament viable"
El 45,8% dels enquestats considera que el debat polític pot tenir incidència en la seva activitat comercial amb la resta de l'estat i un 19,3% considera nul·la aquesta possibilitat. En canvi, un 11,8% creu que el debat actual els perjudicarà molt, mentre que un 23% assegura que l'afectarà bastant.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat