Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 9 de de setembre del 2014 | 18:56
Notícia

La V assoleix el mig milió d'inscrits

El ritme d'inscripcions a la Via Catalana d'enguany creix exponencialment i, hores d'ara, els organitzadors han anunciat que els participants a la V arriben a 500.000.

A dos dies per la celebració de la Diada de Catalunya mig milió de persones ja s'han inscrit a la V. la Via Catalana 2014, una xifra que és superior al número d'inscrits de la Via Catalana 2013.

L'activitat, però, encara necessita de la participació de més persones per a completar el mosaic. Encara queden espais buits en alguns dels trams dels 11 quilòmetres de la V, per la qual cosa és imprescindible la participació de tothom aquest 11 de Setembre. El mosaic de la Via Catalana 2014, la senyera, no estarà complet si no s'acaben d'omplir els buits que resten.
Els trams que precisen més inscripcions són els compresos entre el 37 i el 42"
Segons l'ANC i Òmnium, hores d'ara hi ha un 64'4% de trams plens; un 28,8%, quasi plens; un 5,5%, amb una ocupació alta; un 1,4%, amb una ocupació mitjana; no n'hi ha cap amb poca ocupació ni amb ocupació baixa. Concretant, dels 73 trams del recorregut d'11 quilòmetres, els únics que precisen més inscripcions són els compresos entre el 37 i el 42, tots a la Gran Via. La Diagonal és gairebé plena del tot.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat