Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 20 de de gener del 2014 | 16:55
Notícia

Èxit rotund de la recollida massiva de vot de Signa un Vot per la Independència

L'ANC ha recollit 235.000 instàncies en un cap de setmana i ha programat una segona recollida massiva de vots pels propers 22 i 23 de març després de l'èxit en la conocatòria de Signa un Vot per la Independència.

Barcelona · 234.481 instàncies demanant la independència en dos dies. Aquest és el balanç de la recollida nacional d'instàncies que va dur a terme l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) el cap de setmana de l'11 i 12 de gener amb la campanya Signa un Vot per la Independència.

Els resultats, molt per sobre de les expectatives de l'organització, se sumen a les instàncies recollides des que va començar el projecte el juny del 2013, i han provocat que se celebri una segona recollida massiva de vots arreu del Principat, els propers 22 i 23 de març.

Amb un total de 827 punts de recollida i 2.850 apoderats que van aconseguir que la recollida es fes amb totes les garanties, l'ANC ha celebrat els resultats d'aquesta campanya a favor de recollir vots dels catalans per demanar al Parlament la convocatòria de la consulta i, en cas que la seva celebració no sigui possible, demanar la declaració d'independència d'acord amb la legislació internacional.

Coincidint amb la publicació de les xifres, l'ANC ha fet públic el vídeo de la campanya Signa un Vot sobre tota la jornada de recollida massiva de vots del cap de setmana, en què hi apareixen, a més de diversos signants, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, la coordinadora de la campanya, Rosa Alentorn, i l'advocada Magda Oranich.

Podeu veure el vídeo a la secció TribunaTV de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat