Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 27 de de juliol del 2016 | 00:00
Notícia · Llengua

La Plataforma per la Llengua engega una campanya dirigida als turistes

Amb el títol de "Welcome to Catalonia", la Plataforma per la Llengua impulsa una campanya per fer arribar als turistes informació sobre l'existència de la llengua catalana i la seva vitalitat, al mateix temps que mostra altres atractius de caire cultural i gastronòmic del nostre país.

La iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya, pretén donar a conèixer la vitalitat i pes de la llengua catalana entre les persones que visiten casa nostra. La Plataforma per la Llengua vol que els turistes siguin conscients que a Catalunya hi ha una llengua, el català, que no és petita i que la parlen al voltant de 10 milions de persones.

El desplegable conté un petit vocabulari, informacions sobre la importància del català i on es parla, a més d'un convit per descobrir la realitat lingüística del nostre país mentre ens visiten. És per això que s'ha fet servir el lema "un país i una llengua per descobrir".

La informació sobre la llengua, que es pot trobar en sis idiomes, s'acompanya d'un mapa amb els patrimonis catalans reconeguts per l'UNESCO, un mapa del domini lingüístic i algunes imatges de menges típiques catalanes. Les llengües amb què s'expressa la campanya "Welcome to Catalonia" són el català, l'anglès, el francès, l'italià, l'alemany i el castellà.

L'ONG del català ha distribuït més de 3.000 exemplars d'aquest desplegable, principalment entre les oficines i els patronats de turisme del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, però també l'ofereix a tots els ens que vulguin fer-lo arribar als turistes, tant en format imprès, com en suport digital. A més, l'entitat es planteja preparar-ne una segona edició gràcies a la bona acollida que ha tingut entre agents turístics, lingüístics i culturals d'arreu del país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat