Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de setembre del 2016 | 13:00
Notícia · Nació Digital

NacióDigital es reforça en un curs polític clau

NacióDigital es reforça. El diari digital líder en català incorpora cinc nous efectius a la seva redacció de Barcelona. Cinc periodistes amb contrastada experiència en la informació política amb l'objectiu d'enfortir el seu lideratge, incrementar-ne la qualitat dels seus continguts i augmentar-ne la influència en un curs clau per al futur del país.

L'arribada dels periodistes coincideix amb la posada en marxa de la comunitatSócNació –gràcies a la qual podreu gaudir d'avantatges culturals i ser protagonistes en el dia a dia de NacióDigital afermant-ne la independència i el projecte periodístic– i anirà acompanyada d'una diversificació de les seccions del diari. En els propers dies es coneixeran altres noms que incrementaran i enriquiran l'actual equip d'opinadors i analistes.

Les noves incorporacions se sumaran a la redacció de Barcelona, que comanda la directora del diari, Karma Peiró. NacióDigital és el mitjà digital líder en català. Actualment compta amb divuit edicions territorials i cinc de temàtiques, amb un equip d'unes 45 persones. Aquests són els cinc periodistes que s'incorporen aquest dilluns a NacióDigital:

Ferran Casas (Barcelona, 1977) ocuparà la nova subdirecció del diari amb especial cura de les àrees de Política, Opinió i Economia. Casas forma part de l'equip fundador de l'Ara. Entre 2010 i 2015 va ser-ne el cap de Política i fins aquest setembre, delegat a Madrid. Amb anterioritat havia estat corresponsal de l'Avui a Madrid (2000-2007) i responsable de Política i delegat en funcions de Público a Catalunya (2007-2010). Col·labora en diversos espais d'opinió, presideix el Grup de Periodistes Ramon Barnils i el 2012 va escriure amb Joan Rusiñol Començar de nou. Catalunya debat el seu futur: singularització o independència. A Twitter: @ferrancm.

Joan Serra Carné (Roda de Ter, 1979) serà cap de Política de NacióDigital. És un dels periodistes fundadors de l'Ara. Va ser redactor de la secció de Societat i entre 2012 i 2014 la va dirigir. Va passar a assumir la tasca de sotscap de Política fins aquest setembre. Entre 2001 i 2010, Serra va ser redactor d'El 9 Nou d'Osona i abans va treballar a la revista Don Balón. Amb el periodista Miquel Erra va escriure l'any 2008 Tota la veritat sobre Plataforma per Catalunya i aquest 2016 ha publicatAda, la rebel·lió democràtica i, conjuntament amb Lara Bonilla, Viure, jo també tinc càncer. A Twitter: @jserracarne.

Sara González (Sant Celoni, 1985) serà redactora de la secció de Política. Es va incorporar a l'Ara setmanes abans de la seva aparició. Ha format part de la secció de Política cobrint les informacions del PSC, ICV, els "comuns" o escàndols de corrupció. Abans havia estat quatre anys redactora a les seccions de Política, Societat i Especials d'El Periódico i a El 9 Nou del Vallès Oriental. Aquesta tardor publicarà el seu primer llibre, Cas Mercuri: la galàxia Bustos. A Twitter:@_sara_gonzalez_.

Oriol March (Barcelona, 1988) serà redactor de Política a NacióDigital. Va arribar a l'Ara el juliol de 2010, en la fase embrionària del projecte. Abans havia format part de la redacció del diari Expansión a Catalunya. Durant sis anys a l'Ara s'ha encarregat de la cobertura de les informacions relacionades amb Convergència i Unió i la presidència de la Generalitat. March ha publicat dos llibres: Què pensa Josep Maria Vila d Abadal i Perquè sí a la independència (entrevista a Muriel Casals i Carme Forcadell). A Twitter: @orimarch

Roger Tugas (Barcelona, 1986) serà redactor de Política. Es va sumar al projecte de l'Ara i a la seva secció de Política setmanes abans de la seva aparició. Tugas s'ha encarregat en aquests anys de seguir la informació d'Esquerra Republicana i les àrees de transparència, hisenda pública i pressupostos. Abans havia treballat al gabinet de premsa de la Intersindical-CSC i al diari Público. El 2014 va publicar el llibre Escac al poder, l'auge de l'esquerra alternativa. A Twitter: @rogertugas.


Fotografia Adrià Costa

(Servei de Nació Digital per a Tribuna)

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat