Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 2 de de maig del 2013 | 17:26
Notícia

Ofrena floral de les Illes al Fossar de les Moreres

El proper 5 de maig es farà una ofrena en record del centenari del naixement dels poetes Marià Villagómez i Bartomeu Rosselló-Pòrcel, ambdós nascuts a les Illes. L'acte memorial comptarà amb la participació de Memorial 1714, Indrets del Record, IPECC, CAOC, Taller d'Història de Gràcia, Patriotes per la devolució, Crits i renou i l'Espai Mallorca.

Barcelona · L'Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana ha convocat, pel diumenge 5 de maig a les 12 del migdia, un acte en record a Marià Villagómez i Bartomeu Rosselló-Pòrcel al Fossar de les Moreres, dos poetes de les Illes Balears que enguany fa 100 anys que van nèixer.

L'acte memorial comptarà amb la participació de diverses entitats socials, com Memorial 1714, Indrets del Record, IPECC, CAOC, Taller d'Història de Gràcia, Patriotes per la devolució, Crits i renou i també per l'Espai Mallorca.

L'ofrena serà també un acte de reconeixement a tots els mallorquins i mallorquines que lluitaren i que van morir en defensa de Barcelona el 1714. Podeu consultar el programa de la jornada clicant aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat