Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 21 de d'octubre del 2013 | 19:54
Notícia

Òmnium Cultural engega la campanya 'Un país normal'

L'entitat més influent de la societat catalana, juntament amb l'Assemblea (ANC), busca convèncer els indecisos per a participar en la consulta sobre la independència de Catalunya i donar arguments favorables al sí.

Barcelona · Òmnium Cultural ha presentat aquesta setmana la seva nova campanya 'Un país normal' amb què vol reforçar i apuntalar el dret de decidir a Catalunya fent arribar els arguments a favor de la consulta i de l'estat propi.

La nova proposta d'Òmnium té l'objectiu d'arribar al màxim nombre de gent, en especial als indecisos, i arrencarà el proper dissabte 26 d'octubre. Segons ha indicat en una roda de premsa la presidenta de l'entitat, Muriel Casals, 'Un país normal' s'estendrà durant el 2014 i s'adaptarà als esdeveniments polítics i socials del país.

La campanya constarà de diverses fases i diferents accions: per començar, el proper dissabte mil voluntaris repartiran mig milió fulls volants amb frases clau de la campanya en una 'embustiada massiva'. La campanya 'Un país normal' vol sumar altres entitats i col·lectius del teixit social perquè transcendeixi l'entitat impulsora.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat