Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 25 de de febrer del 2013 | 16:51
Notícia

Òmnium explica el procés polític català al MWC

Aquesta setmana, prop d'un centenar de voluntaris d'Òmnium han participat en una acció per fer arribar la voluntat de Catalunya de decidir el seu futur polític a través d'un referèndum als milers de participants que accedien al Mobile World Congress a la Fira de Barcelona de l'Hospitalet de Llobregat.

Barcelona · Els activistes han repartit més de 10.000 fulls volants amb la pregunta What's going on in Catalonia? on hi havia una breu descripció sobre la situació política del país així com una exposició dels trets principals identificatius de la cultura catalana.

A més a més, els voluntaris han desplegat una pancarta amb la mateixa pregunta i un codi QR a través del qual els congressistes es podien connectar al web de la campanya, feta amb col·laboració de Vilaweb.

Paral·lelament, la colla bastonera 'Cop a cop' de la Vila de Gràcia de Barcelona han fet una demostració de cultura popular catalana. L'acció d'Òmnium s'ha complementat amb la instal·lació d'uns nodes a la zona per facilitar l'accés a una xarxa sense fils d'internet amb el nom del FreedomForCatalonia. Aquesta acció s'ha fet amb el suport de Guifi.net.

Òmnium Cultural, que demana continuar utilitzant el HT #FreedomforCatalonia a Twitter acompanyant de #MWC13 mentre duri el congrés, ha iniciat amb aquest acte la campanya d'activació popular per col·laborar des de l'entitat en el procés per assolir l'Estat propi per a Catalunya

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat