Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de de juny del 2016 | 12:51
Notícia · Política catalana

Germà Gordó apostaria ara per posposar el congrés de CDC

En una entrevista amb l'ACN, l' exconseller i impulsor de Nova Convergència, Germà Gordó, s'ha mostrat partidari de revisar si fora bo ajornar el proper congrés de CDC per la proximitat d'aquest amb les eleccions del 26-J. Argumenta Gordó que  molta gent que li ha  expressat els seus dubtes sobre el calendari i

afegeix al respecte que "Quan les coses estan aprovades s'han d'intentar complir, però quan una cosa és millorable, pot estar sotmesa a revisió. Repensem-ho tots".

En tot cas, ha opinat que és una decisió que s'ha d'estudiar entre tots, perquè hi ha pros i contres. "Hem de veure què hi guanyem i què hi perdem. No tinc clar que guanyem molt mantenint estrictament el calendari, però tampoc tinc clar el contrari", ha reconegut.

Nova Convergència ja fa mesos que s'està movent pel territori buscant suports. Unes 250 persones participen en els seus grups de treball i compta amb uns 600 simpatitzants. La seva aposta és crear una nova formació política, perquè l'escenari ha canviat molt des de la fundació de CDC, l'any 1974. Segons Gordó, si llavors es va constituir un partit per construir la Catalunya autonòmica, ara cal impulsar un nou instrument que serveixi per bastir la Catalunya "sobirana", però sense deixar d'estar "orgullosos" de la tasca que ha fet fins ara Convergència.Al seu parer, l'actual partit no s'ha de dissoldre jurídicament, sinó que seria bo mantenir-lo "hivernat", com va passar amb el PSUC quan es va crear Iniciativa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat