Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 23 de de juny del 2016 | 00:00
Notícia · Política catalana

Joan Tardà al Círculo Ecuestre

En un dinar col·loqui al Circulo Ecuestre (això sí no a la sala principal del mateix) el  número 2 d'ERC a les eleccions al Congrés el 26-J, Joan Tardà, ha defensat entre altres coses  augmentar el salari mínim interprofessional i dignificar les condicions laborals dels treballadors. "No pot ser que la burgesia i el món empresarial consideri que és bon negoci pagar salaris baixos, que s'exigeixi

Barcelona · treballar com a escandinaus i que se'ns pagui com a xinesos; si pagues amb cacauets al final tens micos", ha sentenciat fent una crida a "bandejar" la precarietat. Tardà també ha afegit que "ingènuament i estúpidament" la societat s'ha cregut fins ara classe mitjana, però que amb la crisi "ha caigut del cavall".

Durant el discurs el republicà ha tingut temps també de lloar  Carles Puigdemont -"És intel·ligent, assenyat i modern" de parla del RUI  que "no descarta" i  criticar a parts iguals el PP i el PSOE.

Pel que fa al Procés Tardà  ha advertit també als empresaris que el procés sobiranista "no té retorn". "Qui se'n vulgui escapolir, qui cregui que no hi té res a veure a mi em sona a excusa de mal pagador", ha afegit. Per això, ha dibuixat com a escenari de futur la proclamació de la república i la construcció d'una societat "moderna i avançada" amb una democràcia participativa. "Reconstruirem l'estat del benestar que se'ns ha malmès i tothom està cridat a participar-hi. Crec que no hi participi ho pagarà, perquè només pot néixer si és a partir del concurs de tothom", ha reblat

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat