Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 27 de de desembre del 2016 | 13:42
Notícia · Política catalana

Pascal: "La plenitud moral dels demòcrates és poder votar en un referèndum"

A l'homenatge al president Macià, la coordinadora general del Partit Demòcrata ha assegurat que "la unitat política demostrada a la cimera del referèndum ens ha de portar a aconseguir l'objectiu de la llibertat"

Barcelona · La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha encapçalat la delegació del PDeCAT en l'homenatge al president Francesc Macià amb motiu de la seva mort el dia de Nadal de 1933. Pascal ha subratllat que el president Macià simbolitza "un ideal de llibertat pel país, un objectiu que ara tenim més a prop que mai". Pascal, que ha atès els mitjans de comunicació un cop ha acabat l'ofrena floral, ha valorat el discurs del rei Felip VI, mostrant el desacord del Partit Demòcrata. "Un rei del segle XXI ha d'entendre que la plenitud moral dels demòcrates és poder votar en un referèndum", ha apuntat.

Pascal ha concretat que "el somni col·lectiu de llibertat del president Macià de poder decidir el futur polític de Catalunya només l'aconseguirem si l'exercim amb unitat com el passat divendres a la cimera pel referèndum que va tenir lloc al Parlament".

En aquest sentit, Marta Pascal ha contraposat l'actitud mostrada pel sobiranisme català a la cimera del passat divendres amb l'actitud de l'Estat espanyol. "El missatge del rei posa de manifest una vegada més que l'Estat no entén que els ciutadans de Catalunya puguem votar".



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat