Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de setembre del 2015 | 09:18
Notícia · Política catalana

Reñé nega rotundament les difamacions i calúmnies contra la seva persona i anuncia accions legals

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, manifesta "ràbia" i "indignació" davant les falses acusacions que considera un atac relacionat amb el procés sobiranista. Reñé ha negat rotundament les informacions publicades aquest dilluns en diferents suports digitals

Lleida · contra la seva persona i ha anunciat l'inici d'accions legals per tal de defensar la seva honorabilitat. Reñé ha fet aquestes declaracions en una compareixença de premsa, en la qual ha estat acompanyat pels vicepresidents i diputats convergents.


"No és gratuït que precisament en aquests moments surtin aquestes informacions rotundament falses" ha dit ( en plena campanya electoral)  i ha afegit que "no es pot fer córrer papers i acusacions amb total impunitat i anonimat".

 

El president de la corporació lleidatana ha posat en valor "l'honestedat" de la seva trajectòria i ha remarcat que no hi ha cap imputació contra ell i que no té cap constància que la Fiscalia hagi obert cap investigació en relació amb aquesta qüestió.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat