Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de novembre del 2015 | 13:00
Notícia · Política catalana

Sánchez: "Menjarem els torrons amb una presidència sortida de la nova legislatura"

El president de l'ANC, Jordi Sánchez afirma que  "d'aquí a dues o tres setmanes hi haurà acord" segons una entrevista publicada al Punt Avui. Després de la segona votació d'ahir en que la CUP va tornar a votar en contra de la investidura de Mas creu Sánchez que "tothom fins ara ha complert els compromisos amb el seu electorat

i ara toca construir un acord amb els girs que és evident que caldran si es vol tirar endavant el procés per garantir la tria de presidència".

AIxí, assegura "El sentit comú i el sentit compartit per Junts pel Sí i la CUP diu que les eleccions anticipades no es poden contemplar com a escenari sota cap concepte. Això ens esperona i dóna confiança" i es mostra confiat en que "Menjarem els torrons amb una presidència sortida de la nova legislatura".

En relació a la mobilització promoguda per l'ANC per al proper diumenge reclamant un acord Sánchez afirma que "L'ANC vol exigir i canalitzar diumenge la demanda d'unitat de la gent, però també donar tranquil·litat que l'acord arribarà. La manifestació és primer per defensar la sobirania del Parlamen" i afegeix al respecte "Diumenge toca que els ciutadans donin suport a la resolució i surtin a defensar la dignitat de la institució parlamentària davant els atacs i amenaces entre d'altres de l'Audiencia Nacional, que no té cap tipus de vergonya en utilitzar els referents del codi penal del franquisme".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat