Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de gener del 2017 | 14:55
Notícia · Política catalana

Santi Vidal deixa la seva acta al Senat per no ser un obstacle pel Procés

El senador per Esquerra Republicana, Santi Vidal, que està suspès en l'actualitat del seu càrrec com a jutge per participar en la redacció d'un esborrany de constitució catalana, ha decidit abandonar el seu lloc al Senat i diu que ho fa "perquè no vol ser un obstacle pel Procés".

Vidal hauria pres aquesta determinació després de reunir-se amb la direcció republicana. La polèmica arrencava ahir quan Vidal durant una de les  xerrades que fa pel territori va afirmar, entre d'altres coses,  que "el govern català hauria obtingut de manera absolutament il·legal les dades fiscals dels catalans".

Vidal ha volgut matisar avui  al respecte  que aquestes eren "unes declaracions en un to col·loquial, intentant ser didàctic sobre el procés, però és evident que preses en la seva literalitat, no s'ajusten a la realitat i ha afegit que "en cap moment he volgut posar en dubte que l'actual Govern actua amb absolut respecte a la legalitat vigent".

El secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, ja s'ha posat a la disposició dels grups parlamentaris per comparèixer, si cal, al Parlament i aclarir els "dubtes" que "s'hagin pogut generar" arran de les revelacions de Vidal.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat