Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de de novembre del 2011 | 18:52
Notícia · Política

... i Duran afirma a Girona que donarà suport a la proposta

El dirigent democristià accentua el perfil nacional i afirma, al·ludint a ERC, que ells mai faran president un "no nacionalista" com José Montilla.

El candidat de CiU a les eleccions del 20-N, Josep Antoni Duran Lleida, ha aprofitat el seu únic míting a Girona per pronunciar el seu discurs més proper al sobiranisme en tota la campanya. Si ja fa dies que reclama concentrar el vot en CiU apel·lant especialment als socialistes desencisats, aquest dimecres ha reclamat el suport dels nacionalistes, de la gent d'ERC i dels "sobiranistes pragmàtics".

En aquest sentit, ja ha anunciat que ell mateix votarà a favor de la proposició no de llei sobre el dret a l'autodeterminació que presentaran els republicans al Congrés, tot recordant que ell forma part d'un partit que defensa aquest dret des de la seva fundació. Això sí, s'ha preguntat "per què servirà això", i ha apostat en el seu lloc pel pacte fiscal i per crear llocs de treball.

Ara bé, dit això, ha deixat clar a ERC que mai podran comptar amb el suport de CiU per fer president de la Generalitat un no nacionalista, com han fet ells amb el socialista José Montilla.

Però les crítiques contra ERC no han fet desaparèixer els atacs contra el PSC. En concret, s'ha referit a unes declaracions de la seva candidata, Carme Chacón, en què preguntava per què una dona catalana no pot ser líder del PSOE. "Estan tan segurs de la derrota que ja no pensen en res més que en quan començaran a córrer les navalles per veure qui lidera el PSOE", ha subratllat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat