Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de de desembre del 2010 | 16:49
Notícia · Política

Jordi Carbonell se suma a les peticions perquè Puigcercós dimiteixi

Barcelona · L'expresident d'Esquerra Republicana de Catalunya, Jordi Carbonell, ha expressa, en la línia del que han afirmat recentment Ernest Benach i Josep-Lluís Carod-Rovira, que l'actual president republicà, Joan Puigcercós, hauria de dimitir "com ho ha fet Benach i com ho ha fet Montilla".

En declaracions a Catalunya Ràdio, Carbonell ha afirmat que els resultats són prou clars per veure que és el moment de "deixar pas a gent jove del partit, que n'hi ha, i de bona". A més, l'expresident ha considerat positiva l'aposta iniciada per l'alcaldable republicà a Barcelona, Jordi Portabella, d'acostar-se a altres formacions independentistes, afirmant que "la unió fa la força i tot el que sigui unir-se és positiu".

Carbonell ha volgut també eximir de responsabilitats en la davallada electoral d'ERC a Josep-Lluís Carod-Rovira, tot i que l'actual Vicepresident ha estat un dels principals artífexs del segon tripartit. "Ell ha estat exclòs de la campanya i de les candidatures, no ha participat en els resultats de la campanya i no se li poden atribuir", ha explicat, i fins i tot ha afegit que hauria de "reconsiderar la possibilitat de retornar al partit".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat