Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 18 de de maig del 2010 | 16:32
Notícia · Política

L'ACPV nega el requeriment de l'administració valenciana i insta els Governs a arribar a un acord de reciprocitat

Barcelona · Avui mateix s'acaba el termini donat per la Generalitat valenciana a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per tancar els repetidors que emeten Catalunya Ràdio

al País Valencià. La resposta de l'ACPV a l'ultimàtium de l'administració Camps ha estat negativa però amb intenció explícita de diàleg i consens: Toni Gisbert, coordinador de l'ACPV ha explicat que es continuarà emetent Catalunya Ràdio al País Valencià en un gest de bona voluntat amb el qual l'entitat pretén arribar a un acord de reciprocitat.

L'ACPV ha instat la Generalitat catalana i valenciana, en la seva resposta, a resoldre aquest conflicte a través d'un acord de reciprocitat, per tal que Catalunya pugui rebre les emissions de Ràdio Nou així com Catalunya Ràdio s'emet al País Valencià. Gisbert ha justificat la decisió de l'ACPV i ha indicat que Catalunya Ràdio és "una de les poques ofertes en català" al País Valencià i això pot marcar un tractament diferenciat en el procés que està duent a terme el govern valencià. Tal com vam informar des de Tribuna Catalana, la Generalitat valenciana va amenaçar l'ACPV amb multes desorbitades -100.000 i 200.000 euros per repetidor- en cas de no seguir el seu ultimàtum.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat