Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de de setembre del 2006 | 12:18
Notícia · Política

Qui Som


Tribuna.cat · S.I.C Servei d'Informació Català · vol ésser la continuació, adaptada a les noves tecnologies i al segle XXI, a la publicació clandestina "Avui.sic", que en anys molt difícils per a la nació catalana va mantenir canals informatius oberts.

El nou portal digital vol ser complement i continuació del projecte d'anàlisi i difusió del catalanisme inaugurat l'any 1988 amb la revista "Debat Nacionalista". Uns anys més tard, l'any 1998, l'aparició de la plataforma de debat del pensament català l'Opinió Catalana va consolidar en el seu entorn aquella iniciativa.

El juny del 2004, es constitueix l'Associació Tribuna Catalana, que tindrà com a tasca més important l'edició del diari electrònic Tribunacatalana.org i la revista Debat Nacionalista , dues publicacions que es complementen en el marc de la transversalitat, la coincidència i la complicitat nacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat