Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de febrer del 2013 | 17:45
Notícia · Política

Bosch: "Impedir discutir la Proposició de Llei d'autodeterminació és censura"

El portaveu d'ERC-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha denunciat aquesta setmana la manca de caràcter democràtic de l'Estat espanyol en no admetre a tràmit el Congrés la PL d'autodetermianció gràcies als vots contraris del PP.

Barcelona · Bosch ha anunciat aquesta setmana que es recorrerà la decisió de la Mesa del Congrés de no qualificar la Proposició de Llei d'autodeterminació i impedir així el seu debat en el ple de la Cambra.

El líder d'ERC-Catalunya Sí ha comparegut amb la resta de diputats signants de la proposició de llei sobre autodeterminació per assegurar que l'excusa de que cal presentar una reforma de la Constitució és "tramposa".

"Una part de la mesa discrepa del criteri imposat pel PP. No entenem que es censuri parlar sobre l'autodeterminació" ha denunciat Bosch abans d'advertir que "parlarem sobre autodeterminació i el dret a decidir en aquest Parlament per més que segueixin en mantenir la prohibició, la censura".

La mesa encara no ha comunicat oficialment els arguments que han motivat el rebuig de la Proposició de Llei. ERC, Amaiur i BNG ja han anunciat que recorreran la decisió, primer davant la pròpia Mesa del Congrés, i després davant les instàncies que considerin oportunes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat