Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 17 de de maig del 2013 | 20:55
Notícia · Política

Enric Millo va voler entrar a les llistes d'ERC per Girona en les eleccions parlamentàries del 2003

Segons el periodista Tian Riba, el líder popular va parlar amb l'aleshores diputat d'ERC a Madrid, Joan Puigcercós, per a aconseguir entrar a les llistes. Puigcercós ha assegurat que li va aconsellar que ho provés al PSC.

El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, va voler entrar a les llistes d'ERC per Girona en les eleccions parlamentàries del 2003. Millo havia quedat fora de les llistes d'Unió, va picar a la porta dels republicans per ser-ne candidat.

Així ho ha explicat el periodista Tian Riba a la ràdio privada RAC-1, i posteriorment ho ha ratificat l'exlíder d'ERC, Joan Puigcercós.

Puigcercós, que aleshores era diputat d'ERC a Madrid, ha assegurat que ambdós polítics van fer un cafè al bar Núria de la plaça del Poeta Marquina de Girona, i allà Millo va demanar a Puigcercós la seva opinió sobre l'entrada del popular a ERC.

"Jo li vaig dir que el camí de la democràcia cristiana a l'esquerra laica era complicat, i més si es volia fer en un parell de setmanes. Li ho vaig desaconsellar, a més de dir-li que no li podia garantir res. Li vaig aconsellar que ho provés al PSC. Però se'n a anar al PP" ha dit Puigcercós, segons publica Vilaweb. Per la seva banda, Millo ha negat totes les informacions i ha amenaçat amb emprendre accions legals.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat