Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de de novembre del 2015 | 12:53
Notícia · Política

La CUP aconseguiria entre 14-16 diputats segons l'ultima enquesta del CEO

La CUP milloraria resultats si se celebressin noves eleccions. Això, sí més no és el que assenyala l'última  enquesta del CEO que pronostica una forquilla de 14-16 diputats per a la formació de l'esquerra independentista, en comptes dels 10 actuals i els 3 aconseguits el 2012.

D'aquesta manera  la CUP es podria convertir en la  tercera força al Parlament i  la segona en intenció directa de vot. Aquestes dades, no obstant, no aniria en detriment de Junts pel Sí que, en cas de reeditar la coalició, mantindria resultats passant  de 62 a 61-63 diputats.

D'altra banda l'últim baròmetre també conclou un augment  dels partidaris de la independència. Així, a la pregunta 'Vol que Catalunya esdevingui un estat independent?', el 47,8% diu que no i el 46,7% diu que sí. Només un 3,9% no ho sap, i un 1,7% no contesta. És a dir, el sí a la independència guanya terreny respecte del baròmetre del mes de juliol, en què el no era un 50% i el sí un 42%.

Un 90% dels votants de Junts pel Sí i la CUP defensen l'estat independent i a la resta de formacions polítiques el no és majoritari: al PP, PSC i Ciutadans supera el 90% entre els votants, però a Catalunya Sí que es Pot hi ha més divisió: el 67,5% votaria no, el 23,1% votaria sí i el 8,4% no ho sap.



A continuació adjuntem el dossier de premsa del CEO



Multim�dia
Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat