Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de de desembre del 2011 | 19:10
Notícia · Política

La Casa de les Llengües es dissol després de l'enretirada de la Generalitat

El tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona en l'àmbit de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, ha confirmat aquesta setmana la dissolució de Linguamón - consorci de la Casa de les Llengües de Can Ricart després que la Generalitat, que en finançava la major part, s'hagi enretirat del projecte.

Maqueta del projecte arquitectònic de Linguamón.

Barcelona · La manca de finançament ha portat el consorci de la Casa de les Llengües de Can Ricart a la dissolució. El projecte, que va arrencar el novembre de 2009 com un centre d'acollida, promoció i ús de la diversitat lingüística a l'antiga zona industrial Can Ricart, al barri de Poble Nou, s'ha dissolt aquesta setmana després de la sortida de la Generalitat, la qual ha deixat el consistori barceloní com a únic ens al capdavant de Linguamón.

Per això mateix, Ciurana ha confirmat moments després que la marxa de la Generalitat suposa la dissolució de Linguamón, donat que l'Ajuntament de Barcelona considera que "no té sentit" continuar en solitari amb el projecte. Ciurana, però, ha indicat que la comissió municipal de cultura que l'Ajuntament no es desvincularà de Can Ricart, ni del multilingüisme, ni de la capitalitat editorial, tot i que hi actuarà en altres termes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat