Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de d'octubre del 2011 | 18:45
Notícia · Política

Moisès Broggi serà el cap de llista d'ERC al Senat

El doctor, de 103 anys, ha acceptat l'oferiment i serà la cara visible de la candidatura dels republicans a la cambra alta.



El doctor Moisès Broggi serà el cap de llista d'ERC al Senat per a les eleccions d'aquest 20-N. Broggi, de 103 anys d'edat, serà la cara visible de la candidatura, conformada per Esquerra més Reagrupament. De fet, el doctor va donar suport en les passades eleccions al Parlament a la formació liderada per Joan Carretero, i en els comicis municipals va tancar la llista d'Unitat x Barcelona, la coalició formada per ERC, RCat i DC. El diputat Oriol Amorós ha afirmat que ERC té "la sort i l'orgull" que Broggi hagi acceptat.

Esquerra, que va decidir que no reeditaria l'Entesa Catalana de Progrés, en què els republicans es presentaven amb ICV i PSC al Senat, no sembla tenir opcions d'entrar a la cambra alta, però ha aconseguit amb el sí de Broggi concórrer als comicis d'aquest 20-N amb dues cares –la seva i la d'Alfred Bosch- que identifiquen la voluntat de passar pàgina de la formació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat