Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de d'abril del 2016 | 13:35
Notícia · Seguretat

Fernández Díaz premia Marhuenda pels serveis prestats

El ministre en funcions, Jorge Fernández Díaz,  ha nomenat comissari honorari de la Policia Nacional el director del diari La Razón, Paco Marhuenda. Maruenda és fonamentalment un home de la cort de Rajoy. Amic personal dels dirigents populars de Catalunya,  entre ells els germans Fernández Díaz.

Artífexs del paper que el periodista català ha representat com a "representant no oficial" dels populars als mitjans de comunicació.

Maruenda és el contertulià estrella de la Sexta i 13TV ,on sense cap tipus de complexe, defensa Rajoy i els sectors més reaccionaris del PP. El periodista,  a més a més, com a director de la Razón , ha convertit aquest mitjà en una cadena de transmissió de les clavegueres de l'estat i en una eina  del Ministeri de l'Interior contra el moviment del 15-M, Podemos i Sortu. I sobretetot se l'ha utiilitzat,  tenint compte que és català ,com a ariet contra el Procés. 

Per tot plegat,  suposem que el ministre ha decidit que es mereixia tan alta distinció ja que les raons per la concessió no s'han fet públiques i és que l'expedient on suposadament consten és intern i no es publica. El règim de personal de la Policia Nacional estableix que aquesta distinció la poden rebre persones que no pertanyen al cos policial però s'han d'haver distingit "pels mereixements contrets en virtut de la tasca realitzada a favor del mateix". No hem d'oblidar ,però,  que abans que a Marhuenda Fernández Díaz  va decidir concedir la Creu de Plata de la Guàrdia Civil  a la Verge dels Dolors (2015) i la condecoració policial a  Nostra Senyora Maria Santíssima de l'Amor (2014).

El SUP, Sindicat Unificat de Polícia  ha qualificat el nomenament  "d'acte de nepotisme" i "d'una vergonya" i afirma que  decisions com aquestes deixen en ridícul la Policia Nacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat