Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 30 de d'abril del 2013 | 18:29
Notícia · Seguretat

Ofensiva dels CFSE a Catalunya

Al Departament de l'Interior de la Generalitat hi ha una gran preocupació, així com entre els comandaments de la Policia de Catalunya. L'ofensiva dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat (CFSE), que es desenvolupa dia a dia a Catalunya, s'empara en les competències que diuen tenir i que duen fins a les darreres conseqüències.

Barcelona · L'ofensiva està emparada per un aparell propagandístic de primer ordre que compta amb uns serveis de màrqueting i premsa de la Delegació el Govern de l'Estat a Catalunya ?una delegació que, al seu torn, ven, explica i magnifica tots els operatius que realitza la policia de l'Estat, que semblen, de vegades, planificats per tal de demostrar els ciutadans de Catalunya qui és la policia en majúscules del país.

L'Estat ha aconseguit que alguns mitjans de comunicació hagin comès l'error de parlar de Policia quan esmenten els CFSE i parlar dels Mossos com si aquests no fossin la policia integral, prioritària i territorial de Catalunya.

L'ofensiva està ben pensada i es desenvolupa en un moment de retallades, de manca d'efectius i d'equipaments de la Policia de Catalunya, i amb uns CFSE que gaudeixen de centenars ?potser milers? d'efectius a Catalunya per a realitzar la gran operació de visualització de l'Estat que pretenen.

La Policia de Catalunya ja ha avisat els seus comandaments polítics que està perplexa davant la no intervenció de les forces polítiques catalanes davant d'aquesta invasió.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat