Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de de juliol del 2013 | 17:38
Notícia

Sellarès i les estructures del nou estat

Aquest vespre, a les 20.30 hores a la sala d'actes de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat (plaça de l'Ajuntament nº1), Miquel Sellarès un dels impulsors de l'Assamblea Nacional Catalana (ANC) i actual president del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC) parlarà sobre les estructures del nou estat català.

Barcelona · Aquesta conferència de Sellarès suposa el principi d'un cicle de conferències que es faran a tot el territori del Principat per parlar de les estructures d'estat i dels reptes que haurà d'encarar el nou estat català en cas d'exercir-se el dret a decidir i que el resultat sigui una majoria sobiranista a favor del sí.

L'acte està organitzat per Torrelles per la Independència, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) i l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat