Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de juny del 2014 | 19:02
Notícia

Sellarès presentarà el 12 de juny les seves memòries a Can Alcover, a Mallorca

El periodista assistirà el proper dijous 12 de juny a l'espai Can Alcover de Palma de Mallorca per a presentar el seu darrer llibre de memòries, Construint un estat nou. Memòries polítiques.

Barcelona · El periodista Miquel Sellarès presentarà el proper 12 de juny a Cal Alcover (C/San Alonso, 24) de Palma de Mallorca el ser darrer llibre,Construint un estat nou. Memòries polítiques.

Amb aquest monogràfic, Sellarès aporta el testimoni de 50 anys d'activitat política i cultural tot passant pels moments cabdals de la història catalana, amb especial èmfasi en la creació del cos dels Mossos d'Esquadra i la construcció dels Països Catalans.

La presentació començarà a les 19,30 hores i compatarà amb la participació de Damià Pons, escriptor i exconseller de cultura i ensenyament, i de Tomeu Martí, impulsor d'Ona Mediterrània.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat