Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 10 de de setembre del 2012 | 18:55
Notícia

"Si algú no és independentista i vol venir és el seu problema, no el nostre"

La Presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha respost a Duran i Lleida, qui havia assegurat que la manifestació de la Diada d'enguany era a favor del pacte fiscal.

Barcelona · La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, no ha deixat cap tipus de dubte sobre l'objectiu de la convocatòria de demà a la capital catalana.

A una entrevista Forcadell ha deixat clar que la manifestació no respon a cap altre objectiu que no sigui la independència de Catalunya: "Tothom qui vingui a aquesta manifestació el comptarem com a independentista. Que vingui qui vulgui, però qui vingui a la manifestació voldrà dir que està d'acord amb la independència".

Amb aquestes declaracions la Presidenta de l'ANC ha respost al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i també al líder del PSC, Pere Navarro, els quals van afirmar que la manifestació no era exclusivament independentista. "Els fa por ─ha sentenciat Forcadell─. De cop i volta s'han trobat un poble que vol la independència. Hi ha algunes persones que s'hauran d'adaptar a aquest canvi i intenten aigualir la convocatòria".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat