Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de febrer del 2011 | 16:28
Notícia · Societat civil

El mapa postelectoral obliga Òmnium Cultural a fer relleus

Barcelona · A través d'un comunicat intern, l'entitat en defensa i promoció de la llengua i cultura pròpies, Òmnium Cultural, ha anunciat canvis interns. Aquesta setmana la seu

nacional ha informat que a causa de les incorporacions d'Alfons López Tena al Parlament de Catalunya pel grup Solidaritat Catalana per la Independència, d'Antoni Reig, nomenat director general de Joventut i d'Yvonne Griley, ara directora general de Política Lingüística de la Generalitat, la direcció tècnica i la Junta nacional es veuran modificades.

Òmnium també ha informat els socis que per altres motius també deixa el seu lloc a la Junta Isidor Marí, el qual ha estat nomenat president de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, tot i que l'entitat ha assegurat que Marí "seguirà treballant com sempre, per la llengua i posant paraules i futur a les idees que defensem". El darrer dels canvis al nucli de l'entitat és la marxa de la directora d'Òmnium Cultural, Marta Buch, que deixa el càrrec de direcció per motius vinculats amb la seva recent maternitat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat